Duotex™ Hospital


DUOTEX® på Svenska sjukhusDe höga rengöringskraven och avverkningstakten i Sverige ställer i sin tur höga krav på premium tillverkarna vilket leder till snabb produktutveckling med utmärkta och unika produkter. Efter långa tester på ett flertal sjukhus i Sverige har många av dem valt att arbeta med Duotex® produkter. Micro Wet Duotex® Moppen har en unik fiberblandning som lämpar sig mycket bra för städning av operationssalar. Moppen har mycket hög uppsugningsförmåga samt fördelar vätskan jämt över hela ytan.

Idag används den på flera hundra operationssalar runt om i Sverige. I övriga utrymmen arbetar man med MicroSweep Duotex® Ergo Moppen som fungerar lika bra torr som fuktig. Personalen tycker att produkterna är lätta att använda och kräver inte mycket styrka då de glider lätt på golvytan, samtidigt som de snabbt tar bort smuts och fläckar.

DUOTEX® - en helt ny teknik med 100% splittade och tvinnade mikrofiber som ger lägre friktion och fler kapillärsystem med mycket bättre rengöringsförmåga.
Oberoende ATP tester visar att Duotex® tar bort 99,6% av alla bakterier.

Duotex® Hospital tillhandahålls bla av One Med Sverige AB

Valideringscertifikat
Nyheter

2018-05-25

GDPR INTEGRITETSPOLICY

2018-01-11

DUOTEX® ÅTERFÖRSÄLJARE SVERIGE

2018-01-09

DUOTEX® NEWS

Erbjudande

DUOTEX LOVES ANICURA
KÖP DUOTEX® HOS PROCURATOR

logo procurator
Creative nordic samarbetar med Procurator Nordens ledande grossistföretag. Kika in på www.procurator.net  där man nu kan beställa Duotex® produkter.

AHLSELL NY SAMARBETSPARTNER

ahlsell
.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.