GDPR INTEGRITETSPOLICY

2018-05-25
Integritetspolicy Creative Nordic AB 

Allmänt 
Creative Nordic AB behandling av personuppgifter följer Dataskyddsförordningen (GDPR) och övrig förekommande lagstiftning. Vi värnar om varje individs personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vi vill därför i denna policy informera dig om vilka personuppgifter vi inhämtar, hur och för vilka ändamål vi behandlar uppgifterna samt hur du kan agera om du har frågor eller inte är nöjd med vår behandling av dina personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig 
Creative Nordic AB 556624-5873, Boställsvägen 1 702 27 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Behandling av personuppgifter. En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk identifierbar person. För att du ska kunna köpa våra varor, kontakta oss för utbildning eller information eller besök vår hemsida så måste vi samla in och behandla vissa personuppgifter om dig. Även när det gäller leverantörer behandlar vi vissa personliga uppgifter för att kunna kontakta rätt person vid inköp etc. 

Typ av personuppgifter 
Vi hanterar endast de personuppgifter som behövs för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser gentemot dig som kund eller leverantör. Vi skulle aldrig sälja dina personuppgifter vidare till ett annat företag. De personuppgifter vi samlar in och behandlar är t ex: namn, org nummer, kontaktuppgifter (t ex adress, e-post och telefonnummer), elektronisk identifikationsdata. Rättslig grund Den rättsliga grunden för vår behandling av personuppgifter är: Fullgöra våra förpliktelser gentemot dig som kund. D.v.s. genomförande av köp (kunna leverera varor samt fakturor till rätt plats och rätt person), förenklad administration, orderhistorik och support. Möjliggöra allmän kundvård och kundservice. Följa rättsliga förpliktelser, t ex gällande Sveriges bokföringslagar. Övrigt lagenligt berättigat intresse av behandling, t ex vid marknadsföring av våra produkter eller vid kontakt med leverantörer. 

Samtycke 
När så krävs enligt lag kommer vi att inhämta samtycke innan behandling av dina personuppgifter. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att meddela oss. Säkerhet Genom att vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder ansvarar vi för att dina personuppgifter hanteras på ett säkert sätt och skyddas från intrång, åtkomst, spridning, förlust eller annan obehörig hantering. Delning av information I de fall vi utnyttjar leverantörer (tredje part) för att kunna uppfylla våra förpliktelser till dig som kund, t ex fraktbolag, externa servertjänster mm, så tecknar vi personuppgiftsbiträdesavtal med dessa för att kunna försäkra oss om att uppgifterna hanteras säkert. 

Lagringstid 
Vi kommer endast behålla dina personuppgifter så länge som behövs för att uppfylla de syften som specificeras i denna policy. Uppgifter som sparas för att fullfölja krav på bokföring sparas så länge det lagstadgat krävs. Vi genomför regelbundet gallringar och tar bort personuppgifter som inte längre behövs. Var uppgifterna sparas Vi kommer hantera dina personuppgifter inom EU/ESS. Om personuppgifter överförs till eller behandlas i ett land utanför EU/EES kommer vi vidta alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras säkert. 

Dina rättigheter 
Du kan begära en kopia av de uppgifter vi har om dig. Du har rätt till att få felaktig eller ofullständig information om dig ändrad. Du har rätt att få dina uppgifter raderade, förutsatt att de inte längre är nödvändiga för det syfte de samlades in för. Det kan finnas legala skyldigheter som gör att vi inte genast kan radera delar av din data. Har du frågor kring vår integritetspolicy är du välkommen att höra av dig till info@creativenordic.se. Ändring av integritetspolicy Vi kan komma att göra ändringar av vår integritetspolicy. Den senaste versionen ska alltid finnas tillgänglig här på vår hemsida. Denna policy är uppdaterad 2018-05-24

Nyheter

2018-05-25

GDPR INTEGRITETSPOLICY

2018-01-11

DUOTEX® ÅTERFÖRSÄLJARE SVERIGE

2018-01-09

DUOTEX® NEWS

Erbjudande

DUOTEX LOVES ANICURA




KÖP DUOTEX® HOS PROCURATOR

logo procurator
Creative nordic samarbetar med Procurator Nordens ledande grossistföretag. Kika in på www.procurator.net  där man nu kan beställa Duotex® produkter.

AHLSELL NY SAMARBETSPARTNER

ahlsell
.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.